Сряда, 24 Март 2021 13:11

Конкурс за нощна географска снимка

Българското географско дружество обявява конкурс за нощна географска снимка като част от програмата на “Geo Night” в България, 9 април 2021 г.

Регламент:

В конкурса могат да участват български граждани с до 3 бр. авторски снимки.

Изображенията трябва да представят географски обекти или явления като основното изискване е те да са заснети през нощта. Снимките трябва да имат заглавие, да са придружени от кратко описание и имена на автора.

Всички изпратени снимки ще бъдат споделени публично в специален албум в официалната страница на Българското географско дружество във Фейсбук: https://www.facebook.com/geography.bg. Там ще се проведе първият кръг от гласуване за най-добра нощна географска снимка. Специално жури ще извърши независимо паралелно оценяване на снимките. Резултатите ще бъдат обявени по време на събитието “GeoNight2021”, което ще се състои онлайн и ще се предава на живо в страницата на БГД във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/events/147845383881220.

Участниците ще се състезават в две възрастови категории:

  • За ученици (до 18 годишни);
  • За възрастни.

Срок за изпращане на снимките: 7 април, 17:00 ч.

Адрес за изпращане: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.