Сряда, 17 Февруари 2021 20:06

Обява за стаж в Германия за магистри и докторанти

Немската федерална фондация за околна среда (Deutsche Bundesstiftung Umwelt – DBU)* набира стипендианти (магистри и докторанти) за изследователски и практически стажове в Германия.

Кандидатурите се приемат до 5 март 2021 г. включително.

За повече информация посетете https://www.facebook.com/BGDBU (български) или се обърнете към Ваня Рътарова – координатор на програмата за България (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.), моб. тел. 0887672891.

*Немската федерална фондация за околна среда (Deutsche Bundesstiftung Umwelt – DBU) е най-голямата екологична фондация в Европа, създадена през 1990 г. В Средна и Източна Европа, вкл. и България, DBU е активна с международната си стипендиантска програма. Основната цел на програмата е подобряване на екологичната ситуация в България и Германия чрез работа върху актуален екологичен проблем. За целта програмата осигурява стипендии за млади, наскоро завършили специалисти за работен стаж в Германия в областта на опазването на околната среда и природозащитата.