Вторник, 20 Октомври 2020 17:46

Онлайн семинар “Linking Science and Policy for Conservation and Sustainable Use of Biodiversity”

В съответствие с инициативата на БГД за развитие на географията през следващите 10 г. (Геодекада 2020-2030), българските членове на YESS* отпращат покана към членове на БГД да участват в онлайн семинара “Linking Science and Policy for Conservation and Sustainable Use of Biodiversity”.

Онлайн уъркшопът ще се проведе в периода 3-4 ноември 2020 г. Той е организиран съвместно от Young Ecosystem Services Specialists (YESS) и West African Biodiversity and Ecosystem Services (WABES). Темата на уършопа цели да затвърди и развие връзката между науката и политиката по отношение на консервацията и устойчивото развитие на биоразнообразието.

В събитието ще вземат участие утвърдени политици и изследователи. Пълната програма и повече информация за събитието може да откриете тук.
Може да се регистрирате тук до 1-ви ноември: https://forms.gle/babgRopDakwrPcGM8

*Young Ecosystem Services Specialists (YESS) е международна мрежа за млади изследователи в областта на екосистемните услуги в рамките на Ecosystem Services Partnership (ESP), която е най-голямата и представителна организация на специалистите по въпросите на екосистемите и услугите, които предоставят.