GeoNight 2023: Meet the author

Category
Април 2023
Date
2023-04-14 19:30

По повод 90-годишнината на списанието на Българското географско дружество, Journal of the Bulgarian Geographical Society, редакционната колегия на списанието (Editorial Board), съвместно с организацията на Младите специалисти по екосистемни услуги (Young Ecosystem Services Specialists, YESS) ще представят кратки интервюта с избрани автори, публикували в JBGS през последните години.

В предстоящите интервюта, поканените автори ще разкажат за идеите, залегнали в техните изследвания, как са успели да ги проведат, с какви трудности са се сблъскали при експериментите и цялостната си работа. Фокусът на събитието ще бъде върху статиите, изследващи екосистемните услуги и свързаните с тях предизвикателства.

В събитието ще се включат и главни редактори, тематични редактори и рецензенти от JBGS, които ще споделят съвети за качествения публикационния процес. 

Официалният език на събитието е английски.

---

Къде: https://www.youtube.com/@JournaloftheBGS

Кога: 14 април, 19:30 ч.

---

Journal of the Bulgarian Geographical Society (Известия на Българското географско дружество) навършва 90 години! Издавано от 1933 г., нашето списание е най-старото географско списание в България, с повече от 930 статии и 47 тома. Тази година отбелязваме дългогодишната история на списанието в българския академичен издателски процес.

---

Последвайте ни в YouTube, LinkedIn, Twitter и Facebook за повече информация:

Уебсайт - https://jbgs.arphahub.com/

Facebook - https://www.facebook.com/JournalBGS

Twitter - https://twitter.com/Journal_BGS

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/journal-of-the-bgs/

YouTube - @JournaloftheBGS

 
 

All Dates

  • 2023-04-14 19:30

Powered by iCagenda