Национален конкурс за есе „Климатът се променя! А аз?“

Информационният център по растителна биотехнология на Агробиоинститут, София обявява национален конкурс за есе за ученици, студенти и докторанти на тема: „Климатът се променя! А аз?“

Участниците в конкурса са разпределени в три групи:

  • I група ученици от V до VII клас;
  • II група ученици от VIII до XII клас;
  • III група студенти и докторанти.

Всички материали по конкурса трябва да са в съответствие с обявената тема. Оценяването ще се извърши от специално жури.

Есетата изпращайте по електронната поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочите трите си имена, клас/курс (възраст), учебно заведение, населено място.

Крайният срок на конкурса е 25 март 2020 г., а резултатите ще бъдат обявени на 2 април 2020 г. на уебсайта на Организатора – plantbiotech.bg. За победителите има парични награди, които ще им бъдат изпратени по пощата.

Отличените участници декларират съгласието си за публикуване на есетата на сайта на Организатора plantbiotech.bg. Конкурсът се организира в рамките на проект „СТАРБИОС2“ GA 709517, програма „ХОРИЗОНТ 2020“ на ЕС.

Личните данни на участниците в Конкурса ще бъдат обработени единствено за целите на настоящия конкурс, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и на Регламент (ЕС) 2016/679.

Повече информация може да откриете в сайта на Агробиоинститут.